top of page

ARMARI

La nova col·lecció d'armaris està dissenyada per oferir la combinació de parts obertes i tancades segons la necessitat o l'espai on col·loquem l'armari. La sèrie d'armaris inclou portes batents, vestidors, portes corredisses i possibilitats infinites per personalitzar el teu projecte. 

#1

Dissenys personalitzats

Tota la col·lecció d'armaris Dica es dissenya i es fabrica a mida, cosa que permet modelar l'espai segons les teves necessitats. La gran varietat de distribucions interiors i els accessoris pensats per cada necessitat ajuden a l'ordre i ús diari.

#2

Distribució interior a mida. Una infinitat de combinacions.

La completa gamma d'accessoris juntament amb un estudiat equipament interior permet crear una infinitat de composicions.

Armaris, vestidors i mobles auxiliars dissenyats per crear espais dedicats a l'ordre. Una proposta amb un enfocament contemporani que es pot personalitzar amb la màxima llibertat.

#3

Tons neutres i materials honestos

Tot el nostre programa d´armaris està disponible en una gamma de color de tons neutres que s´integra amb la resta del mobiliari Dica i dóna continuïtat a la llar. Cuidem fins al més mínim detall amb una selecció de materials agradables al tacte i que responguin al que mostren visualment.

#4

Tiradors exclusius. Noblesa ergonòmica. 

Els tiradors són una peça essencial en el disseny dels armaris.

Molt més enllà de l'aspecte, defineixen l'ús, com se sent cada vegada que obrim i tanquem una porta, un calaix. Dediquem un esforç especial a dissenyar i desenvolupar tècnicament tiradors exclusius, cuidant l'ergonomia, el tacte dels materials i la seva resistència.

Colores y texturas
Armario vestidor
Armario vestidor
Detalle tirador
bottom of page